V Sloveniji desnico zmerja s fašisti, v Bruslju jim boža roke!

(vir: portal24.si, Twitter)

V Bruslju se včeraj in danes nahaja Robert Golob, predsednik stranke Gibanje Svoboda in predsednik nove vlade. Golob je predvolilni boj začel z žuganjem in zmerjanjem slovenskih desnih strank. Zanj so fašisti, napoveduje tudi maščevanje in revanšizem.

Povsem drugače pa je bilo včeraj v Bruslju, kjer Golob Ursuli von der Leyen božal desnico.

Goloba je včeraj sprejela predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, članica Evropske ljudske stranke (EPP), katere članici iz Slovenije sta SDS in NSi. Von der Leynova sicer pripada nemški konservativni stranki CDU.

Na portalu24.si so ob objavi naslove fotografije zapisali, da Golobova govorica telesa med rokovanjem razkriva več, ko bi Golob verjetno želel. Ursula von der Leyen pa je bila dobesedno ujeta v rokovanje (ne more z roko ven).

Pri tem objavljajo mnenje znanega slovenskega strokovnjaka dr. Edvarda Kadiča, ki navaja da gre za pretiravanje pri izražanju čustev.

Komentarji na objavljeno fotografijo na Twitterju pa so bili, da Golob izvaja hinavščino, da je šlo za nevljudno in pokroviteljsko gesto, da se ne zna obnašati in da pri tem ni edini v tej vladi, da se slini, da je vse skupaj sluzavo in pa, da je Goloba samo “narejanje”, da vsakemu govori in kaže tisto, kar misli, da mu ustreza ali bi rad slišal.

Portal 24

M. D.