Ukradli električni agregat s hranilniki baterije, bakrene cevi, kolo in meso

Fotografija je simbolična. (vir: pixabay.com).

Nepridipravi tudi pretekli konec tedna niso mirovali. Kradli so v Novem mestu, Šentjerneju in Metliki.

V Črešnjicah v občini Novo mesto je med sredo in petkom nekdo s strehe počitniške hiše ukradel bakrene odtočne cevi in lastniku s tatvino povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Na Šegovi ulici v Novem mestu je v petek zvečer nekdo poskušal skozi vrata vlomiti v stanovanjsko hišo. V objekt mu ni uspelo priti, povzročil pa je premoženjsko.

Na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je med četrtkom in soboto nekdo iz kolesarnice v stanovanjskem bloku ukradel gorsko kolo znamke Elan bele barve.

V naselju Hrvaški Brod na območju Policijske postaje Šentjernej je v noči na soboto neznanec vlomil v gospodarski objekt in iz zamrzovalne skrinje ukradel meso.

V noči na včeraj je v Metliki nepridiprav skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal prostore in ukradel zlat nakit. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1900 evrov škode.

V okolici Metlike pa je prejšnji teden nekdo vlomil v brunarico ter ukradel električni agregat in štiri hranilnike za električno energijo. Lastnika je oškodoval za več kot 2000 evrov.

A. V.