Tragična nesreča: Upanja ni več

Pogrešanega 36-letnega Klemna Musulina iz Trebnjega so okoli 12. ure našli med Krvavcem in naseljem Kokra, na višini okoli 1.000 metrov. Padel je čez višji skalni skok in umrl.

Policija je danes na območju Krvavca v sodelovanju z gorskimi reševalci, vodniki reševalnih psov, gasilci prostovoljnih društev ter svojci pogrešanega izvedla obsežno iskalno akcijo. Iskalno območje je bilo razdeljeno na kar 61 območij, ki jih je do 12. ure pregledovalo 240 usposobljenih iskalcev. 11 območij je bilo takih, da so zahtevali alpinistično opremo in visoko stopnjo usposobljenosti iskalcev. Ta območja so pregledovali policisti gorske enote in gorski reševalci.

V iskalni akciji sta bila uporabljena tudi policijski helikopter, ki je pregledoval najbolj nedostopna območja Krvavca, in brezpilotnik.

Za 36-letnim nogometašem, Klemnom Musulinom, iz Trebnjega se je vsaka sled izgubila v noči na prejšnjo soboto, ko se je iz službene zabave domnevno sam peš podal s Krvavca v dolino.

Že takoj v soboto je stekla obsežna iskalna akcija z okoli 70 sodelujočimi, sodelovali so tudi domači, našli pa so le njegov telefon.

C. R.