Tokratna fotografija tedna prihaja z Dolenjske

Fotografija, ki odmeva (vir: družbena omrežja)
Na družbenih omrežjih močno odmeva fotografija z enega od petkovih dogodkov na Dolenjskem. Zelo povedna je predvsem njena sporočilnost.

Dolenjsko oz. Trebnje in Novo mesto je v petek med drugim obiskala tudi Zala Tomašič, kandidatka za evropsko poslanko na listi Slovenske demokratske stranke (SDS).

Tako kot povsod je tudi na Dolenjskem doživela zelo lep sprejem. Posebno čustven pa je bil na Glavnem trgu v Novem mestu, kjer je po naših podatkih nastala tudi naslovna fotografija.

Zala Tomašič je dnevno med ljudmi, na družbenih omrežjih je zapisala:

“Težko je ubesediti vse občutke, ki jih doživljam v tej kampanji.

Po eni strani je grozno naporno vsako jutro zgodaj vstati, cel dan stati na soncu in pozno zvečer priti domov, ampak toliko iskrenih, res iskrenih objemov, toplih besed, ljubečih dotikov in stiskov rok, odtehta ves napor.

Ko sem se podala v to, nisem vedela kaj pričakovati in zagotovo nisem pričakovala česa takega. Hvala vam. Res iz srca hvala.

Vse te trenutke bom nosila v srcu do konca življenja. Ker to je tisto, kar Slovenija potrebuje. Iskrenost. Prijaznost. Spoštovanje. Da drug drugemu privoščimo uspeh. Da si pomagamo. Se poslušamo. Si vzamemo čas za sočloveka.

Take Slovenije in Evrope si želim.”

Zala Tomašič bo jutri, v ponedeljek, 27. maja, med 14. in 18. uro v Šentjerneju.

M. D.