To je ženska, ki naj bi do smrti zabodla mamico štirih otrok

Poročna fotografija glavna osumljenke umora Aleksandra Š.

Slovenijo je v petek pretresel zločin, v katerem je umrla Sabina (33), mamica štirih otrok. Našli so jo mrtvo v bližini Kidričevega, po ugotovitvah kriminalistov pa naj bi jo umorila njen mož Tomaž Arklinič (37) in njegova sodelavka Aleksandra Š. iz okolice Lenarta (33).

Slovenske novice in Nova24TV so poročale, da je bila Aleksandra Š. v kuhinji v Biotermah Mala Nedelja sodelavka moža umorjene. Osumljenka umora je imela na Facebook objavljenih več fotografij s svoje poroke, večkrat se je pojavila tudi s svojim psom pasme rotweiller. Zdaj pa je iz socialnega omrežja Facebook izginil njen profil s fotografijami. Nekaj fotografij pa je le ostalo na spletu.

Poročna fotografija Tomaža Arkliniča in Sabine.

Po podatkih policije se je vse skupaj odvijalo takole: Aleksandra Š. in mož pokojne sta se dogovorila, da bo ta 22. marca Sabino pripeljal na predhodno dogovorjen kraj v bližini Kidričevega, kar je tudi storil. “Na tem mestu je tedaj že čakala osumljenka. Ob izstopu iz vozila je 33-letnica iz okolice Lenarta pristopila do žene osumljenega ter jo z ostrim predmetom večkrat zabodla. Takoj zatem je truplo odvlekla do mesta, kjer jo je zakopala. Skupaj z osumljenim sta se nato iz kraja dejanja odpeljala. Naslednji dan po izvršenem kaznivem dejanju pa je osumljeni na policijski postaji prijavil njeno pogrešanje,” so povedali kriminalisti.

Glavna osumljenka umora Aleksandra Š.

A. V.