Tako se Marjan Šarec s svojimi inšpektorji spravlja nad državljane

1000 evrov globe - kazni, ker je prijatelju in daljnemu sorodniku pomagal pri prekrivanju strehe.

1000 evrov globe za pomoč prijatelju in daljnemu sorodniku. 1000 evrov je vrednost skoraj dveh povprečnih pokojnin ali pa vrednost mesečne neto plače zaposlenih v Sloveniji.

Stane Povšič iz okolice Trebelnega na Dolenjskem je na Facebooku objavil: “Ker sem pri svojem prijatelju Jožetu pomagal brezplačno postaviti opaž in namestiti nazaj streho na njegovi 40 let stari hiši, me je gnila država kaznovala s 1000 evri kazni.”

Zapisal je še, da na izrečeno globo nima možnosti pritožbe, s prijateljem Jožetom sta namreč v sorodu, v četrtem kolenu, in mu kot takšen po obrazložitvi “finančnih policajev” ne sme pomagati.

Zapis je naletel na velik odmev in začudenje, Povšič pa je dodatno še pojasnil: “Finančna policija je sestavljena v ekipi 4 mož v čeladah in s piloštami.” S kombija so opazili hišo brez strehe in se ustavili ter jih dobesedo obkolili, legitimirali in nato njega, ker je z Jožetom “šele v 4. kolenu v sorodu, kaznovali s 1000 evrov globe”.

Povšič je objavil tudi dokazila, ki jih objavljamo v nadaljevanju. Dodajmo še, da so številni inšpektorji, tudi nekdanji, danes pa upokojeni, po ustanovitvi Šarčeve stranke LMŠ pristali prav pri njem.

Ker Marjan Šarec pospešeno polni državno blagajno, da jo nato z različnimi bombončki lahko tudi pospešeno prazni, je nedvomno res, da imajo t. i. finančni policiji takšno naročilo prav z vrha vlade.

C. R.

novo staro popularno
agrk1234

Ta vlada poštene in pridne Slovence drago stane!!
In bo še dražja če se teh levuharjev v kratkem ne znebimo!!!

Darko

To so lopovski levicarji

o22

Ne boste se jih znebili dokler jih boste/bodo volili.

Jan

Najlaže je skregat narod med sabo. Skregaj in vladaj. Šarc polni proračun. Ta je poln kot še nikdar. Dnar rabi za migrante. To ima Šarc veze s tem, če ne razumeš Jaka.

migrantB

kdaj bo sredi Ljubljane, financ policija oborožena obstopila Sirijskega brivca mu napisala kazen in ga izterala na Hrvaško.Edino če je v ožjem sorodstvu z šarcem če ga je dobro obril in Fajonki dobro napumpal……menda kolo…SLOVENCI NIČ VEČ PREKRIVAT STREH to je očitno kaznivo,kajti prihajajo vsak dan trume ,ilegalcev v slovenijo na začasno delo. med njimi je polno krovcev za strehe prekrili jo bodo poceni,samo za enega malega paceka pečenga na žaru.

jaka

Dobri sosedi so non stop na preži in prijavljajo razne čudne situacije. Torej se pogovori najprej z njimi. Ne vem kaj ima Šarec s tem.

viktor

Ali se še spominjate, kako so Policisti na dolenskem pomagali kolegu na kmetiji med službenim časom. Takrat so taisti inšpektorji le to enostavno prezrli. Seveda ne bodo kaznovali svojih kolegov, ki ravno tako kot oni pobirajo velike denarje brez slabe vesti svojim sodržavljanom. Se spominjate kako so policisti stavkali kako s svojimi mizernimi plačami ne morejo živeti – ne vprašajo pa se ti policisti kako bo preživel tisti, ki mu za mizerni prekršek spišejo kazen v višini njegove plače. V tej državi žal zdrave pameti v zakonodajni veji oblasti že dolgo ni več. Zakoni se pišejo z enim samim zakonom,… Preberite več »

Kebo

Dečko pa pozabil povedat, da je po poklicu gradbinec.

Jan

Kaj ma to veze, Kebo? Ne ščiti svojih cigotov!! Ah, najbrž si eden od njih!

Marija

Pa najbrž zaradi zaščitne opreme? Ne zaradi dela. Sosedje si lahko pomagajo. Kako so vam obrazložili?