Super hitri internet in napredna televizija na voljo tudi v Beli krajini

A1 Slovenija (nekdanji Simobil) uvaja najsodobnejšo mobilno-fiksno tehnologijo, ki prinaša hitri internet in digitalno televizijo tudi tja, kjer to doslej ni bilo mogoče ali pa je bila kakovost storitev slaba.

Novost, poimenovana A1 Lite, je uporabnikom na voljo v dveh naročniških paketih A1 Kombo lite, ki vključujeta širokopasovni internet s hitrostjo do 40 Mbps ter digitalno televizijo z več kot 180 programi z vključeno funkcijo časovnega zamika in programi v ločljivosti HD.

Super hitri internet in napredna digitalna televizija sta na voljo tudi v občinah Črnomelj, Semič in Metlika.

Poleg občin v Beli krajini bodo storitev vzpostavili še v občinah Tržič, Kungota in Pesnica.

V Sloveniji je sicer več kot 100.000 gospodinjstev, na katere so fiksni operaterji do zdaj pozabili in jim je na voljo le zastarela infrastruktura, ki ne omogoča storitev, primernih današnjemu času. V A1 pa so v preteklih dveh letih na določenih območjih preko mobilnega omrežja že omogočili dostop do hitrega interneta, zdaj pa uvajajo še omenjeno novo tehnologijo, so sporočili s podjetja A1 Slovenija.

Uporabnikom sta na voljo paketa A1 Kombo lite S za 36,99 EUR na mesec in A1 Kombo lite L za 49,99 EUR na mesec z vezavo. Prvim 500 uporabnikom, ki se bodo odločili za paket A1 Kombo lite L in ga na enem računu združili z mobilnim paketom A1 Go! S, Go! M ali Go! L, pa bo A1 ponudil še nakup tablice Samsung Galaxy Tab A za samo 1 EUR.

Več informacij o storitvi A1 Lite: a1.si/a1-kombo-lite

C. R.