Slovenski elektro oligarh na robu histerije, Kulovci prvič iskreni

Slovenski elektro oligarh s slušalkami v ušesu (vir: Twitter)

Sinoči je na eni od komercialnih televizij potekalo prvo soočenje, kjer so se v glavnem pogovarjali samo o Janez Janši, tega na POP TV ni bilo, saj je bil na srečanju s hrvaškim predsednikom vlade Andrejem Plenkovićem.

Perla sinočnjega soočenja je bil slovenski elektro oligarh Robert Golob, tudi predsednik stranke Gibanje Svoboda. Vidno je bilo tudi, da je imel v ušesu slušalko, kar pomeni, da je imel pomagače, ki so mu odgovore narekovali iz ozadja.

Elektro oligarh Golob je znova pokazal precejšnjo mero živčnosti in tudi vedno bolj značilne paranoje, kot je to ugotovil tudi znani novinar in urednik Bojan Požar.

Histerični Golob je med drugim gladko in na meji verbalne grobosti (do moderatorja soočenja Edija Pucerja) zanikal, da naj bi, napovedal obširne kadrovske menjave, da bo, če slučajno res pride na oblast, zamenjal in “posekal”, vse po vrsti, čeprav je to javno izjavil med nedavnim intervjujem za Delo, 19. marca.

V nadaljevanju objavljamo nekaj drugih dejstev in komentarjev znanih na Twitterju:

– Potrdilo se je, da Golobovi, kot je sam povedal, ne bodo nič delali. Zakone jim bo pisal “glas ljudstva” (preoblečeni nevladniki, ljubljanski biciklisti, preoblečeni v glas ljudstva).

– Tokrat se mi zdijo pa Kulovci prvič iskreni – če je ta vlada dvignila neto plače, bi jih Tanja Fajon, Bratuškova, Luka Mesec, Marjan Šarec in elektro oligarh znova zmanjšali.

– Po po izjavah Roberta Goloba je Gibanje Svoboda proti obveznemu cepljenju, njihov kandidat za ministra za zdravje, zdravnik Danijel Bešič Loredan, ki tudi znotraj stranke velja t. i. tempirano bombo, pa je zagovornik obveznega cepljenja.

– Oligarh, ki prihaja iz energetskih voda, nima pojma o tem, da kmetje dobijo subvencionirano gorivo, da je vlada omejila cene, in, da so položnice za polovico nižje. In to bi bil predsednik vlade?

– Elektro oligarh pravi, da bi državljanom pomagal selektivno. Ja, ta vlada je res pomagala vsem, on pa do sedaj samo sebi. Očitno je bil denarne pomoči v višini 45.000 €/mesec res potreben samo on. Pred njim pa je ga. Bratušek selektivno pomagala bankirjem. In nikomur drugemu.

– Ali je še kdo opazil izraz na Golobovem obrazu, ko je minister Aleš Hojs predlagal, da naj predsedniki strank javno objavijo dohodninske odločbe za pretekla tri leta?

– To soočenje pa vsakemu pove, kakšna katastrofa čaka RS, če zavlada KUL. Mesec, Golob in Alenčica obvladajo zgolj puhle fraze, pa še te niso resnične. So nekakšno “necenzurirano” v malem. Vsak vidi, da je njih sposobnost tako redka vrlina, kot je krompirjeva njiva na Antarktiki.

A. L.