Razkritje: Sorosev vpliv na volitve

Vir: Zajem zaslona

Mednardni spletni kanal RT je objavil, da je v javnost ušlo več kot 2000 dokumentov, ki dokazujejo odgovornost Georgea Sorosa in Odprte družbe pri manipulaciji volitev v vseh evropskih državah.

Objavili so tudi posnetek dokumentov.

Že leta 2019 je v javnosti prišlo, da George Soros pripravil nov več milijonski paket denarja za ameriške predsedniške volitve leta 2020. Leta 2017 pa je madžarski predsednik Viktor Orban opozoril, da ima kontroverzni milijarder George Soros v načrtu vplivati na izid prihajajočih volitev tudi na Madžarskem. 

V Sloveniji smo oktobra 2017 poročali, da George Soros od slovenskih bank prek svojih skladov poceni kupuje TUŠ! Poznavalci so navedli, da bo Soros v zameno denar namenil slovenski levici oz. slovenskemu vzporednemu mehanizmu za volitve.

George Soros in Milan Kučan leta 2002

George Soros je zelo povezan tudi z Milanom Kučanom, ta mu je leta 2002 podelil častni znak svobode Republike Slovenije za zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Odlikovanje mu je podelil Milan Kučan. Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal levičarski Mirovni inštitut, podprli pa so ga: Slovenska filantropija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, IEDC – Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanja. Večino predlagateljev danes poznamo kot del iniciative Glas ljudstva.

Znani pravnik, Boštjan M. Zupančič, nekdanji ustavni sodnik in nekdanji sodnik na Evropskem sodišču za evropske pravice je ob včerajšnji objavi RT na Twitterju in nekaterih komentarjih zapisal:

“Sorokracija. Verjamete, da konsekutivne vlade od 1991 naprej niso bile predmet petokolonaštva? Zakaj naivno verjamete, da mu je Kučan dal odlikovanje na lepe oči?”

Posnetek poročanja kanala RT (za ogled kliknite na fotografijo):

S Sorosem pa povezan le Kučan. Povezana sta tudi Ivo Vajgl in Tanja Fajon, pa tudi Urška Klakočar Zupančič je imela Sorosevo štipendijo. Pri Vajglu se je učila Tea Jarc iz zdajšnjega Glas ljudstva. Na ravni Evropske unije pa je še nekaj njegovih privržencev. S tem, da smo zajeli zgolj nekatere, za katere imamo verodostojne podatke.

Objavljamo nekaj fotografij:

Vir, posnetek: RT Russia Today, Headlining a brief EXPOSE’ OF SOROS LEAKS.mp4 (ugetube.com)

RT je globalni novičarski kanal, ki oddaja iz studiev v Moskvi in Washingtonu. Njihov dosegl je več kot 700 milijonov ljudi ali več kot 25 % vseh kabelskih naročnikov po vsem svetu. S svojimi novicami pokrivajo predvsem glavna vprašanja našega časa.  Ekipa mladih strokovnjakov za novice je RT naredila kot prvi novičarski kanal, ima več kot milijardo ogledov na portalu YouTube.

A. L.