sobota, 26 septembra, 2020
Doma Dolenjska Previdno: V Novem mestu in okolici iščejo večje število migrantov

Previdno: V Novem mestu in okolici iščejo večje število migrantov

Domačini iz dela Novega mesta in okolice poročajo, da že vse od dopoldneva območje preletavata policijski in vojaški helikopter. Akcijo spremljajo tudi policisti. Gre za območja Šmihel, Regrča vas in Stranska vas.

Vodja OKC Novo mesto, Robert Perc, je ob tem za portal Dolenjska News povedal, da so pri Stranski vasi prijeli dva nezakonita migranta. Vendar to še ni konec.

Aktivnosti še vedno potekajo, saj policisti predvidevajo, da naj bi bilo na tem območju še več migrantov. Zato previdno!

C. R.

novo staro popularno
Frenk

Vse to se imamo zahvaliti ŠARECU, ki podpira muslimansko invazijo nad Slovenijo. Veselo jih podpira s tem ko iz davkoplačevalskega denarja financira nevladne organizacije, ki tihotapijo nasilne muslimanske teroriste v Slovenijo. V Jesenicah živi vahabist Amir Hasanagić, MUSLIMAN, KI POZIVA JAVNO NA VZPOSTAVITEV ŠERIATA IN DŽIHADA V SLOVENIJI, TO SO ŽE GROŽNJE SLOVENCEM.??? ZAKAJ se to dovoli v Sloveniji??? Takšne ljudi bi trebalo izgnati iz Slovenija postaja migrantski žep in vse več bo posilstev, ubijanja, kraj, ustrahovanja s strani muslimanskih nasilnih teroristov migrantov. Varnostna situacija v Sloveniji je ničelna, VARNOSTI VEČ NI, KER POVSOD SO ŽE MIGRANTI??? POSILSTVO DVEH ŠTUDENTK… Preberite več »