Ilegalci: Predrzno so se sprehajali po Kočevju, v Novem mestu so enega lovili v središču mesta

Kočevje (vir: kraji.eu)

S PU Ljubljana poročajo, da so v 48 urah prijeli 35 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Izsledili so Indijce, Pakistance, Irance, Maročane, Alžirce, Sirijce, Iračane, Palestince, Egipčane in Somalijce.

Prijeli so jih v Kočevju, Starem Kotu, Travniku, Grosuplju in Ljubljani.

Že včeraj pa nas je eden od bralcev iz Kočevja opozoril, da so v njihovem mestu prijeli več migrantov, ti so se prosto sprehajali po mestu, prijeli so jih tudi v podzemni garaži enega od kočevskih blokov. Nato so preventivno preverjali še vse garaže v bližini.

Sporočili so nam tudi, da so bili pred Lidlom vidni 3 do 4 ilegalci, 5 jih je bilo pred občinsko stavbo, 3 pred pošto. Skratka, včerajšnji dan je bil za vsaj ducat ilegalcev sprehajalni in spoznavni po mestu Kočevje. Kako se je končala njihova pot, policija ne poroča.

V Novem mestu ilegalca prijeli v središču mesta, ob knjižnici

Prijeti ilegalec, domnevno Pakistanec, v Novem mestu. V soboto, 17. avgusta 2019, okoli 9.45, ob novomeški knjižnici v središču mesta. (vir: FB)

Portal Dolenjskanews.com pa je včeraj poročal, da so novomeški policisti okoli 9.45 ure enega od ilegalcev lovili v središču Novega mesta. Prijeli so ga v neposredni bližini sodišča in knjižnice. Po neuradnih podatkih je ilegalec prišel na Novi trg, kjer je želel kupiti telefonske številke za mobilne aparate. Policiste je o ilegalcu obvestil trgovec. Ko sta na kraj prišla policista, je ilegalec, domnevno Pakistanec, pobegnil. Po uri lova so ga prijeli in pridržali.

Portal je še poročal, da so v nedeljo ilegalce prijeli tudi med Ratežem in Petelinjekom (cesta Šentjernej – Novo mesto).

Iz tega je razvidno, da je ilegalcev čedalje več in tudi vse bolj predrzni so. Če si sredi sobote upajo prosto sprehajati po Kočevju in nakupovati v središču Novega mesta, hkrati pa se pojavljati tudi ob glavni cesti Novo mesto – Šentjernej, potem vemo, koliko je ura. Do še večjih težav je le še korak.

Dodajmo, da bo PU Novo mesto poročilo o prijetih čez vikend posredovala jutri, v ponedeljek, kot je to običajno za to policijsko upravo.

C. R.

novo staro popularno
Korel

Kmalu se bodo nasilni muslimanski migranti sprehajali pred šolami, vrtci in naše otroke nadlegovali, deklice. Muslimani migranti so posiljevalci otrok, deklic, žensk, ljudje to je muslimanska kriminalna teroristična isis vojska. Ko bo katera deklica posiljena s strani muslimanskega nasilnega migranta, se bodo Šarec, Cerar, Poklukar, Židan, Fajonka, Mesec sprenevedali, kot da se nič ni zgodilo, SMO VARNA DRŽAVA?? MISLIM, DA BO LJUDEM KMALU POČIL FILEM ZARADI IGNORANTSKEGA OBNAŠANJA ŠARCA GLEDE MIGRANTOV. Leta 2015 je bil ubit policist DAMIR GOLOBIČ S STRANI MUSLIMANA MIGRANTA, VLADA JE TO NJEGOVO POREKLO DOLGO PRIKRIVALA, TUDI TO DA JE BIL UBIT Z MAČETO. NJEGOVA DRUŽINA… Preberite več »

Mici

Zakaj ste potem Slovenci na volitvah volili levičarje???

Tko no

Saj jih nismo. Volitve so dobili poraženci.

migrantB

Pa ,kako za boga svetega pridejo do centra v NM,ko pa Šarc in Pokljukar zagotavljata ,da je naša meja dobro varovana.Zato si je pa Šarc sezidal višjo ograjo.okoli hiše.

agrk1234

S temi kozjejebci je potrebno delat kot z medvedi in volkovi, preko mušice na puškini cevi!!!