Vnovič Vas vabimo sodelovanju. Prvo povabilo je med drugim prineslo zelo odmevni zgodbi o Livarni in Iskri. Koliko so se stvari spremenile za tam zaposlene? Najbrž ne veliko, ker kapital ima svoje poti, pa vendar. Stvari še razčiščujemo in še zdaleč niso končane. Še bomo pisali o tem.

Naš cilj je torej poročati o tem, ali v posameznih podjetjih in ustanovah upoštevajo delovno in ostalo slovensko zakonodajo, kako ravnajo z zaposlenimi.

Raziskujemo in pišemo tudi o tem, kako proračunski porabniki porabljajo naš denar. Za kaj in koga torej plačujemo davke?

Naš cilj je poročati tudi o ostalih pravicah, ki so kršene ljudem. Naš cilj je … Vse se torej vrti okoli javnega denarja in pravic državljanov, ne ozke elite.

Zato, pišite nam, sporočite nam, kaj okoli vas je tisto, kar vas moti, kaj menite, da je narobe ali pa ste prepričani, da je vredno pohvale. Naj poudarimo, da avtorja poslanega prispevka ne bomo objavili in ga po zakonu tudi nismo dolžni podati.

Na portalu Moja Dolenjska (www.moja-dolenjska.si) imamo prostor rezerviran tudi za Vaše zgodbe.

Pošljite nam svojo zgodbo. Lahko prek elektronske pošte, lahko prek sporočil na naši Facebook strani ali prek Twitterja.

Naš elektronski naslov je: [email protected]

Vljudno vabljeni!

Uredništvo