Odmevno: Zadnja bitka Kučanove generacije

Tanja Fajon in George Soros, ameriški milijarder z madžarskimi koreninami, med drugim tudi velik pobudnik, akter (verjetno tudi plačnik) nezakonitih migracij v Evropo. Fajonova je njegova varovanka. (vir: arhiv)

Aprilske volitve bodo po izjavah zadnjega partijskega šefa v Sloveniji Milana Kučana zadnja bitka njegove generacije. V to smer tudi pelje stvari.

Med zahteve te velike bitke njegove generacije sodi tudi ultimativna Kučanova zahteva, da se morajo še pred volitvami povezati stranke KUL in Robert Golob.

O tem danes poroča pozareport.si. Hkrati Bojan Požar razkriva, kaj se je dogajalo na prvem sestanku med predsedniki strank KUL in Robertom Golobom.

Luka Mesec je tako v ožjih družbah povedal, da je Golob predaval, čeprav nima še nič od stranke, Bratuškova ga ne more videti, Šarec je spoznal, da je to njegov konec, edino Tanja Fajon (SD) Goloba – hočeš nočeš sprejema.

Menda zato, ker se je že sprijaznila, da ne bo predsednica vlade, Kučan pa naj bi “pomiril” kroge blizu milijarderja ter velikega zakulisnega političnega plejerja Georgea Sorosa, da bo Fajonova ministrica za zunanje zadeve, kar bo koristno za Sorosa, na Balkanu in znotraj Evropske unije.

Če jim bi res uspelo in bi po 24. aprilu ti res sestavljali vlado, potem se lahko pripravimo, da bodo Slovenijo in Evropo preplavili migranti, državna blagajna pa se bo pod težo socialnih transferjev zlomila.

Soros, čigar varovanka in podpiranka je Tanja Fajon, predsednica SD, je namreč velik zagovornik islamizacije Evrope, Fajonova pa mu zvesto sledi.

Tudi tako se Tanja Fajon zavzema za t. i. uvoz migrantov.

A. L.