Odmevno: Tako umazana je ta političarka!

Člani evropske politične skupine liberalcev ALDE, Bratuškova je Zdravka Počivalška (SMC) s fotografije - podlo - odrezala. (vir: družbena omrežja)

Ob robu konference EU-Zahodni Balkan so se srečali tudi predsedniki vlad in strank posameznih političnih skupin, tudi skupine ALDE v evropskem parlamentu, katere člani iz Slovenije so stranke SMC, LMŠ in SAB.

Evropska politična skupina liberalcev ALDE je objavila skupinsko fotografijo, posneto v Sloveniji. Na njej so vsi trije slovenski voditelji: Zdravko Počivalšek (SMC), Marjan Šarec (LMŠ) in Alenka Bratušek (SAB).

Fotografijo je na družbenih omrežjih delila tudi Alenka Bratušek, ki pa je – Zdravka Počivalška in še eno osebo enostavno odrezala s fotografije.

Zanimiv komentar, ki smo ga zasledili na Twitterju na to podlo dejanje, kakor je to označila večina, je bil:

“Nič čudnega, če je v vlogi premierke v letih 2013 in 2014 čez noč odrezala več kot 100 tisoč imetnikov vrednostnih papirjev (delnic in obveznic) in jim odvzela okoli milijarde evrov prihrankov in premoženja, je sposobna narediti tudi to. Zatajiti člane evropske politične skupine iz Slovenije.”

V nadaljevanju si oglejte obe fotografiji. Zdravko Počivalšek je stal na skrajni desni strani (vidno iz druge fotografije).

Predsednica SAB Alenka Bratušek je s skupinske fotografije srečanja skupine ALDE odrezala Zdravka Počivalška, ki je stal skrajno desno. (Foto: Twitter)
Originalna fotografija s srečanja skupine evropskih liberalcev – ALDE.

M. D.