Odmevno: “Sramota!”

Vir: Zajem zaslona

“Sramota,” je posnetek v eni od garažnih hiš v Ljubljani, domnevno na Rudniku, ko je množica mladih ustavljala policijski avtomobil in se norčevala iz policistov, komentiral nekdanji generalni direktor Policije dr. Anton Olaj.

Na družbenih omrežjih se vrstijo posnetki sinočnjega dogajanja in zgražanja nad početjem velike skupine mladih nad policijo.

Za kaj točno je šlo, zaenkrat ni znano. Policija o dogodku ni poročala, prav tako ni ničesar pojasnila. Se pa številni sprašujejo, kaj je nameravala policija narediti z enim avtomobilom. “Naj zaprejo garažno, polovijo prestopnike, pa je,” se je glasil eden od komentarjev.

“Senad (Jušić, zdajšnji direktor policije – op.) ima civilno policijo, ki ne “priznaje” slovensko policijo. Popolni razpad sistema,” pa je bil eden od naslednji komentarjev.

In še: “Ja tole je plod dela 24ur, RTV, Radio1, 8. marec in ostalega kolesar proletarjata, ki so za čas korone dajali krila pri nespoštovanju zakonov in odlokov. Golobova vlada je pa zabila zadnji žebelj v krsto.”

Za ogled videoposnetka kliknite na fotografijo:

M. D.