Novo mesto: Otroci pripravljajo zelo zanimivo predstavo

V soboto, 13. januarja, ob 10. uri, bo v Kulturnem centru Janeza Trdine, v Trdinovi dvorani na Novem trgu 5, v Novem mestu zelo zanimiva predstava za otroke, glasbena pravljica Zmajček išče prijatelje.

Nastopili bodo otroci in učitelji Osnovne šole Dragotina Ketteja, posebni program vzgoje in izobraževanja Novo mesto, ki si zaslužijo našo pozornost in aplavz, saj so pripravili res odlično, srčno, zanimivo in poučno predstavo.

Predstava je zanimiva za otroke in odrasle, zagotovo bomo uživali in se imeli lepo, ob tem pa dobili čudovito darilo srčnosti, radosti in veselja. Več informacij na povezavi 

Otroci in učitelji nam bodo pokazali, kaj se s srčnim in nesebičnim delom in trudom da doseči. S svojim nastopom bodo nedvomno tudi v naših srcih obudili lepe občutke, predvsem pa hvaležnost za vse, kar imamo v življenju, predvsem za zdravje in vse možnosti in priložnosti, ki jih imamo, pa jih včasih zaradi preobremenjenosti in skrbi sploh ne vidimo.

Zato vabljeni. V soboto, 13. januarja 2024, ob 10. uri v Kulturni center Janeza Trdine. Cena vstopnice je 8 evrov. (Zmajček išče prijatelje)

M. D.