Migranti “pipkali” domače punčke, domači fantje “napipkali” njih

Vir: Zajem zaslona

Nezakoniti migranti marsikje povzročajo težave, njihova neprilagoditev evropskemu načinu življenja je več kot očitna. O težavah poročajo iz BiH, s Hrvaške in Italije. Iz Slovenije sicer ne, ker pri nas nasilnežev “ni dovoljeno” deliti glede na narodnost. 

 

Radio Genova pa je zdaj objavil posnetek, kako so migranti nadlegovali domače punčke. Mladi Italijani pa so stvari vzeli v svoje roke.

Ali, kot je na Twitterju zapisal eden od hrvaških sledilcev: “Migranti ‘pipkali’ domače punčke, Napeljčani ‘pipkali’ migrante.”

Gre sicer za (obojestransko) nasilje, ki nikjer ni dopustno, saj nasilje (skoraj vedno) povzroči novo nasilje. V Italiji si tamkajšnja predsednica vlade Giorgia Meloni močno prizadeva, da bi migracijske tokove uredili, v Sloveniji pa zdajšnja vlada pod vodstvom Roberta Goloba migrante dobesedno vabi. Tudi v tem je velika razlika. Melonijeva se namreč zelo dobro zaveda, da nezakoniti migranti in neurejena migracijska politika pomeni tudi veliko varnostno tveganje za državljane in državo.

Poglejte posnetka:

Tako so se migranti spravili na italijanska dekleta:

In tako italijanski fantje dekleta zaščitili:

Vir: Twitter

A. L.