Kriminalu ni videti konca: Ilegalci v Prečni ponoči ukradli avto

Medtem, ko so včeraj sredi belega dne v Regrči vasi v Novem mestu policisti na poziv domačinov prijeli najmanj dva migranta, je ponoči na drugi strani mesta, v Prečni, pet ali šest migrantov z dvorišča stanovanjske hiše ukradlo osebni avtomobil.

Portal DolenjskaNews danes poroča, da so domačini krajo vozila opazili in se z drugim vozilom podali na lov za storilci.

Po nekaj kilometrih so ilegalcem preprečili pot. V Bučni vasi so ilegalci avto zapustili in se peš razbežali po okolici. V vozilu so pustili nekaj svojih stvari, zato so policisti vozilo zapečatili.

Ali so prijeli tudi ilegalce, zaenkrat ni znano.

C. R.

novo staro popularno
Korel

Vse več bo kriminala posilstev, kraje, ubijanja s strani muslimanskih nasilnih migrantov. Ti migranti muslimanski nimajo kaj iskati v Sloveniji, to je kriminalna muslimanska zalega, ki ne spoštujejo nikogar, ubijalska mentaliteta. Šarec zavaja javnost in zatrjuje da je Slovenija varna, da ni nič migrantov in nobenih prehodov meje. Na veliko Šarec financira nevladne organizacije, ki tihotapljo nasilne muslimanske migrante v Slovenijo. Te so financirane iz davkoplačevalskega denarja, sramota za Slovenijo. Muslimanski migranti so nasilni, teroristi ISISA, džihadisti, posiljevalci otrok in žena, imajo nasilno muslimansko ubijalsko mentaliteto, ki ne spada v Evropo in Slovenijo. Takšnih kriminalcev, posiljevalcev, ubijalcev Slovenija ne potrebuje.… Preberite več »

Sonja 123

Da, da, da, da, vlada naj odstopi. Naj nas nekdo reši te zalege. Socustvujem s prebivalci obmejnih krajev na terenih z vsemi sosedskimi drzavami. Samo Bog(j) nam lahko se pomaga. O. Bog pomagaj.