Kljub obsežni akciji pogrešanega nogometaša Musulina niso našli

Policisti in gorski reševalci so danes s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemena Musulina, nogometaša, doma iz Trebnjega, ki je pogrešan od sobote. Musulina niso našli, so pa odkrili njegov telefon, za katerega domnevajo, da ga je nekdo našel in postavil na mesto pod hotelom. Policija v zvezi s tem prosi za informacije. Na FB se je oglasila tudi Klemenova žena Sonja Stipanovič Musulin.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da je danes v iskalni akciji sodelovali okoli 20 oseb, večinoma policistov in gorskih reševalcev, ter policijski helikopter. Za pogrešanim nogometašem, ki so ga nazadnje videli, ko se je v soboto ponoči s Krvavca sam peš odpravil v dolino, je sicer že v soboto stekla obsežna iskalna akcija.

Poleg policistov, svojcev in njegovih prijateljev so ga v soboto do poznega večera organizirano iskali prostovoljni gasilci, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupaj ga je iskalo okoli 70 ljudi, v iskanju pa je sodeloval tudi policijski helikopter. Iskalna akcija se je v nedeljo nadaljevala v podobnem obsegu, s pomočjo helikopterja pa tudi danes.

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico.

V kolikor ima kdo kakršnekoli informacije, tudi v povezavi s telefonom, ga policisti prosijo, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokliče na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200.

Na svojem Facebook profilu pa je nogometaševa žena Sonja Stipanovič Musulin že včeraj optimistično zapisala, da je Klemen tabornik in da se zna znajti v takšnih situacijah ter čaka, da ga pridejo iskat.

Danes pa je zapisala, naj jo pokliče vsak, ki ima kakršno koli informacijo, njo ali policijo. Sonja Stipanovič Musulin je otroštvo in mladost preživela v Črnomlju, kjer se je tudi šolala, kot navaja na svoji časovnici.

C. R.