Karla Erjavca naj bi že izsiljevali

Karl Viktor Erjavec je bil v soboto izvoljen za novega predsednika stranke DeSUS. Spletni portal pozareport.si pa danes poroča, da naj bi Erjavca zvesta Šarčeva oproda Damir Črnčec in Nina Stankovič, hčerka t. i. Šarčevega hišnika, že držala v šahu. S fotografijo.

Tako ni čudno, da Marjan Šarec že veselo objavlja, da bo Erjavec stranko DeSUS potegnil iz zdajšnje koalicije.

Roko na srce: Za to je zelo malo možnosti. Tudi, če bi Erjavec in del poslancev klonili pod Šarec-Črnčec-Golobičevimi pritiski, vlada lahko deluje naprej, tudi brez njih.

Pozareport.si navaja, da naj bi Nina Stankovič v dogovoru z Damirjem Črnčecem poslala svojega človeka, da bi fotografiral Erjavca in tisti njegov »novi« porsche pred Erjavčevim vikendom v hrvaškem naselju Karigador pri Umagu. Gre za znano fotografijo, ki je na prejšnjem (januarskem) kongresu, kjer je zmagala Aleksandra Pivec, spodnesla Erjavca.

Kdo je Nina Stankovič? Domnevno zaupnica Tomaža Gantarja, sicer pa dolgoletna tesna sodelavka Gregorja Golobiča. Njen oče Samo Stankovič je bil “hišnik” pri Marjanu Šarcu, ko je bil Šarec kamniški župan.

Erjavca naj bi skupaj s Črnčecem držala v šahu še zaradi nekaterih drugih fotografij iz Umaga, ne zgolj s fotografijo porscheja, ki je bila že objavljena.

Erjavčev porsche.

Vir

M. D.