Grozljivo: Pristaši teroristične organizacije grozili slovenski vladi in Izraelu

Ljubljana, 21. maj 2021 (vir: Zajem zaslona)

“Si predstavljate, da skupina Slovencev s slovenskimi zastavami pleše polko v Ramali ali Teheranu in kriči čez iransko vlado? Koliko bi jih preživelo? Težko nas bodo tile učili demokracije in strpnosti. Lahko gredo kar domov, pa še Jenula naj vzamejo za spremstvo. Ista olika.”

Tako je na družbenih omrežjih zapisal predsednik vlade Janez Janša ob posnetku, ko so pristaši teroristične organizacije Hamas sinoči sredi Ljubljane grozili slovenski vladi in državi Izrael.

Vse skupaj se je dogajalo v okviru shoda pod vodstvom Jaše Jenulla, pristaša levice in sina tožilca Hinka Jenulla ter ljubljanske nekdanje direktorice stanovanjskega sklada Jožke Hegler. Te proteste sicer podpirajo tudi v strankah SD, LMŠ in SAB.

Dodajmo še, da je sinoči nekaj pred 21. uro na Križevniški ulici v Ljubljani odjeknilo več strelov, nastala je panika. Z ljubljanske policijske uprave so ponoči sporočili, da so strele policisti slišali ob svojem delu, prejeli pa so tudi obvestilo občana. V dogodku po do sedaj znanih podatkih ni bil nihče poškodovan. Policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka.

Posnetek:

Vir: Topnews

M. D.