Golobova policija zdaj še nad urednika Demokracije Metoda Berleca

Metod Berlec

Policija, ki jo vodijo kadri blizu vladi Roberta Goloba, se je, kot kaže, zdaj spravila tudi na odgovornega urednika Demokracije Metoda Berleca. Ta je namreč dobil vabilo na zaslišanje na Policijski upravi Ljubljana Bežigrad zaradi domnevnega suma kršitve tajnih podatkov. Ovadbo proti njemu je na Okrožno državno tožilstvo podala nevladna organizacija Pravna mreža za varstvo demokracije. Gre za organizacijo, tesno povezano s politično levico pri nas.

 

“Nedvomno drži zapis @JJansaSDS izpred nekaj dni na omrežju X: ‘V naslednjih tednih in mesecih lahko tako pričakujemo vse prej kot stabilno okolje za potrebne reforme in obnovo po avgustovski ujmi. Poleg tega se bo težka artilerija (represija) centrov moči z že preizkušenimi metodami zlorabe državnih organov in #MSM na vse načine lotevala @strankaSDS ter tistih redkih medijev (@Nova24TV
, @Demokracija1 …), ki jih ne obvladujejo. Ker je tudi zunanje okolje bolj nestabilno kot kadarkoli po naši osamosvojitvi in to z močnim trendom poslabševanja, bo čas pred nami nevaren. Slovenija tudi zato nujno potrebuje strateško stabilizacijo notranjih razmer.’ Dodajam: Za naslednji teden sem dobil (podobno kot nekateri drugi) kot ‘osumljenec’ vabilo na zaslišanje na PP Ljubljana Bežigrad zaradi domnevnega suma kršitve tajnih podatkov. Ovadbo proti meni je na Okrožno državno tožilstvo podala “Pravna mreža za varstvo demokracije” @PravnaMreza. Se pravi t. i. paravojska vladajoče tranzicijske levice (#NVO), ki jo vladajoči zasipavajo z našim davkoplačevalskim denarjem! Sramota!” je ob tem zapisal Berlec.

A. V.