Golob že najel stanovanje za tri mesece počitnikovanja na Hrvaškem!?

Crveni vrh v Savudriji.

Prvi dve leti vladanja Roberta Goloba so med drugim zaznamovala tudi nenehno počitnikovanje in zasebna potovanja, ki jih v precejšni meri plačujejo tudi davkoplačevalci, saj z njim in Tino Gaber potujejo tudi varnostniki. In kot kaže tudi v prihodnje ne bo drugače.

 

Kot poroča portal Požareport, naj bi namreč Golob že rezerviral apartma na Hrvaškem za poletno počitnikovanje, in to za “vso sezono”, kar naj bi pomenilo od junija do sredine septembra. Šlo naj bi za apartma v stanovanjskem bloku na naslovu Crveni vrh v Savudriji, kjer so lastniki apartmajev sicer predvsem slovenski državljani. Slednje pomeni, da bo Golob skupaj s Tino Gaber skoraj velik del poletja preživel na morju, čeprav državo bremenijo različne stavke, vse daljše čakalne dobe v zdravstvu in različne afere vladnih ministrov in ministric.

Poleg tega takšno letovanje za državo tudi ne bo poceni. Goloba bodo morali namreč tudi na dopustu spremljati varnostniki. Tako naj bi generalni sekretariat vlade že klical posamezne slovenske lastnike počitniških stanovanj v okolici, kjer naj bi letoval Golob, če bi kakšnega oddali še za Golobove varnostnike, poroča dobro obveščeni portal.

A. V.