Dr. Anže Logar: “Naredimo to državo – državo zmagovalcev”

(vir: Anže Logar, FB)

Izteka se predvolilni čas za volitve, kjer se bomo v nedeljo odpravili na številna volišča in izbrali novega predsednika države. 

Izteklo se je tudi zadnje soočenje pred volitvami, bilo je na POP TV. Le nekaj minut po končanem soočenju je dr. Anže Logar sporočil:

“Dragi prijatelji,

ne vem, kako je z vami, ampak jaz sem pošteno utrujen.

A srečen. Naredil sem, kar sem lahko. Srečevali smo se po celotni Sloveniji. Govoril sem s 60 župani različnih političnih opcij. Obiskal vse regije Slovenije. Priznam, to so bili najlepši trenutki v moji dolgoletni politični karieri. Tekel sem na treh maratonih, kolesaril na enem. Obiskal 20 vrhov Slovenije. Po 30 letih sem spet poprijel za violončelo. In odigral Perfect. Sheeranovega …

Za politični Perfect boste poskrbeli vi, drage volivke, dragi volivci. Prihodnost Slovenije je v vaših rokah. Naredimo to državo – državo zmagovalcev. Bodimo vsi skupaj del te zgodbe o uspehu.

Hvala ekipi, ki je ta Perfect omogočila. Prav vsakemu posebej – nenadomestljivi ste!

V zadnjih urah te kampanje mi dovolite, da se zahvalim še moji družini, ki je res trpela zadnje štiri mesece. Vseskozi so me spodbujali, kljub odrekanju. Stoično so prenašali mojo odsotnost, zato je na mestu globoka zahvala in iskreno opravičilo.

Razumeli so, da je samo tako možno narediti velike stvari.

Naredimo torej skupaj še finalno, največjo stvar. Množično se udeležimo volitev in omogočimo zmago koncepta SODELUJMO #ZAprihodnost.

Dragi prijatelji, Vam kličem: Gremo na zmago!”

A. L.