Dr. Anže Logar na obisku v Beli krajini

Dr. Anže Logar se je srečal s črnomaljskim županom Andrejem Kavškom..

Kandidat za predsednika države dr. Anže Logar je danes obiskal Črnomelj, kjer ga je sprejel župan Andrej Kavšek. Predsedniške volitve bodo razpisane v teh dneh, znanih je več imen kandidatov. Vendar pa je dr. Logar edini, ki je obiskal Belo krajino in se srečal z njenimi prebivalci. 

Ti so se njegovega obiska razveselili in ga sprejeli gostoljubno, tako kot se za pregovorno znane gostoljubne Belokranjce tudi spodobi.

Znana Črnomaljka Bernarda Kump je predsedniškega kandidata pričakala z belokranjsko pogačo.

Dr. Logar se je po obisku Črnomlja skupaj s skupino odpravil na pohod na Mirno goro, kjer se je srečal z ostalimi obiskovalci tega belokranjskega ponosa.

Po spustu je sledil še ogled črne človeške ribice (močerila) ob izviru Jelševničice v Jelševniku pri Črnomlju. Dan je zaključil v Adlešičih, ob Kolpi.

Dr. Logarja je spremljala tudi Črnomaljka mag. Maja Kocjan, ki je na družbenih omrežjih zapisala: “Vsekakor premalo časa, da mu vse razkažemo.” Napovedala je, da ga bodo v Belo krajino zagotovo še povabili.

To sicer ni bil prvi obisk dr. Logarja v Črnomlju. V Črnomlju je bil že aprila, takrat v vlogi ministra za zunanje zadeve, in tudi takrat sta se srečala s črnomaljskim županom Andrejem Kavškom.

Več o dr. Anžetu Logarju lahko preberete na povezavi: “https://anzelogar.si/

Objavljamo še nekaj foto utrinkov današnjega dne:

A. L.