Domišljavost: Ko ego poskoči do neba!

(vir: družbena omrežja)

Tranzicijska levica je spet v paničnem iskanju novega obraza, prepričani so, da bodo državljani spet nasedli. Če so tolikokrat doslej, tudi zdaj ne bi smelo biti drugače.

Novinar in lastnik portala pozareport.si Bojan Požar danes razkriva, da “naj bi se Aleksander Čeferin v ožjih družbah hvalil, češ, on je zdaj tako priljubljen, da bi na parlamentarnih volitvah zmagal tudi kandelaber, če bi ga on prej objel …”

Požar navaja, da naj bi Čeferin omrežju dal vedeti, da je pripravljen javno podpreti »nov obraz levice« proti Janezu Janši. Vendar samo v primeru, če bo ta nov obraz (predsednik vlade – op.) njegov prijatelj, sporni (in močno kompromitirani) predsednik Računskega sodišča RS in visoki uslužbenec Fife Tomaž Vesel, tudi Čeferinov mladostni prijatelj. Zraven pa niti po naključju noče videti Marjana Šarca in Damirja Črnčeca.

Čeferin naj bi kandidiral za predsednika države, kar sicer še pušča odprto. Njegov ego pa očitno narašča s kupom evrov, ki jih prejema kot predsednik Uefe. Predsedniške volitve bodo novembra 2022, državnozborske pa predvidoma junija 2022.

Več o tem lahko preberete tukaj

M. D.