Dolenjske Toplice: SDS s svojim županskim kandidatom in listo za občinski svet

Bojan Potočar

Še dobrih štirinajst dni nas loči do lokalnih in županskih volitev. Te bodo tretjo nedeljo v novembru, 20. novembra, ko bomo volili nove župane in nove člane občinskega sveta.

Slovenska demokratska stranka (SDS) ima tudi v Dolenjskih Toplicah svojo listo in svojega županskega kandidata. To je Bojan Potočar.

Bojan Potočar je ob tem zapisal: “Prišel je čas, da tudi Dolenjske Toplice dobijo ekipo, ki bo razvojno naravnana.” Potočarjev slogan je “Dovolj je bilo jamranja, čas je za delo”.

SDS ima v Dolenjskih Toplicah tudi starostno in področno mešano listo kandidatov in kandidat za občinski svet. Nosilec je Bojan Potočar.

Pri tem lahko izpostavimo tudi Primoža Primca, diplomiranega etnologa in kulturnega antropologa, trenutno direktorja Zavoda Dežela kozolcev. Bil pa je tudi dolgoletni vodja TIC Dolenjske Toplice. Od februarja letos je tudi predsednik KUD Dolenjske Toplice, ki je osrednje kulturno društvo v občini Dolenjske Toplice. Zanimiva so tudi ostala imena.

Kandidati za občinski svet iz vrst SDS so: Bojan Potočar, Karmen Kocmur, Primož Primec, Draga Muška, Mirko Ljubi, Eva Čih, Marko Čuk, Igor Mavsar, Ivanka Šlibar in Marjan Fink.

Županski kandidat Bojan Potočar svoj program tudi že predstavlja v posameznih krajih občine. Začel je sinoči, na Obrhu, nadaljuje danes, sicer pa je njegov program predstavitev naslednji:

– Petek, 4. november, ob 18. uri: GD Soteska

– Ponedeljek, 7. november, ob 18. uri: GD Podturn

– Torek, 8. november, ob 18 uri: Pri Urbančičevih, Kočevske Poljane

– Sreda, 9. november, ob 18. uri: DKS Občice 9

– Četrtek, 10. november, ob 18. uri: Pred vaškim domom Sušice

– Ponedeljek, 14. november, ob 18. uri: GD Dobindol

– Torek, 15. november, ob 18. uri: Bife Menišan

– Sreda, 16. november, ob 18. uri: Pub Pri Mostu, Dolenjske Toplice

– Četrtek, 17. november, ob 18. uri: Vaški kozolec Podhoščan

Topliški županski kandidat Bojan Potočar ima tudi svojo Facebook stran: Bojan Potočar, za župana občine Dolenjske Toplice

Bojan Potočar, županski kandidat, Dolenjske Toplice (vir: BP)

M. D.