Brutalen napad migranta na mamo in hči v Franciji (video)

Evropo v zadnjem času pretresa vse več napadov migrantov. Nedavno tega je eden izmed njih z nožem v Franciji zabodel več otrokov, na otoku Kos je policija pred dvema dnevoma prijela migranta, ki naj bi posilil in zadavil 27-letno Poljakinjo Anastasijo Rubinsko. A to je kot kaže le vrh ledene gore.

 

Na grškem otoku Kos so namreč več dni pogrešali 27-letno Poljakinjo. Rubinska je bila nazadnje videna pred enim tednom zvečer v mini marketu na območju Marmari na Kosu. Na posnetkih nadzornih kamer je bilo videti, da je nakupovala, ko je v market vstopila skupina petih moških. In čeprav je do trgovine odšla peš, posnetki kažejo, da se je pred trgovino usedla na zadnji sedež motorja, ki ga je vozil 32-letnik iz Bangladeša. Odpravili so se v smeri ceste, ki vodi do njegove hiše.

Pred dvema dnevoma so jo nato našli mrtvo. Njeno truplo so odkrili na severnem delu otoka, približno dva do tri kilometre od bivališča glavnega osumljenca njenega izginotja in v bližini mesta, kjer so našli njen mobilni telefon. Njeno truplo naj bi našli golo in pokrito z rjuho.

V zvezi z izginotjem je policija aretirala 32-letnega migranta iz Bangladeša, ki velja za glavnega osumljenca in s katerim je bila Rubinska nazadnje videna. Na njegovem telesu so odkrili praske in sledi pretepa, oblasti so mu vzele vzorec DNK iz genitalij in nohtov, v hiši, kjer živi, pa so našli tudi svetle lase. Policija domneva, da ji je obljubil, da jo bo peljal domov k fantu, a jo je nato posilil in zadavil.

Tovrstni napadi migrantov so sicer le vrh ledene gore. Skorajda ni tedna, ko ne bi nekje iz Evrope poročali o takšnih in drugačnih napadih. Po družbenih omrežjih je na primer včeraj zaokrožil posnetek, ki prikazuje napad migranta na mamo in hči v francoskem mestu Bordeaux.

Posnetek brutalnega napada si lahko ogledate tukaj.

A. V.