Brezje: Dva razbita avtomobila in dve poškodovani osebi

Fotografija je simbolična. (vir: pixabay.com)

Včeraj, nekaj po 13.30, so se policisti odzvali na klic iz Brezja o razbitih avtomobilih in poškodovanih osebah. Operativno komunikacijski center je na kraj napotil več policijskih patrulj.

Na kraju so našli dve poškodovani vozili in dve poškodovani osebi.

Po prvih ugotovitvah ogleda naj bi 33-letnik z orodjem lažje poškodoval 36-letnika, 20-letnik pa s kolom lažje poškodoval 21-letnika ter zraven še kombi, v katerem je slednji sedel.

Ob tem je bilo izrečenih tudi več groženj.

Ko sta se želela poškodovana s kombijem iz kraja umakniti, naj bi se 20-letnik z drugim avtom nekajkrat namerno zaletel v njun kombi. Na kombiju je nastalo za več tisoč evrov škode.

Policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in groženj kazensko ovadili 33-letnika. Slednjega so v zadnjih dveh letih zaradi kršitev javnega reda in miru obravnavali 9-krat in zaradi več različnih prekrškov s področja prometne varnosti 20-krat.

V zadnjih 16 letih pa so ga zaradi sumov različnih premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, obravnavali že 32-krat.

20-letnika iz Brezja so zaradi različnih prekrškov s področja varnosti cestnega prometa v zadnjih dveh letih obravnavali že 12-krat, zaradi prekrškov s področja javnega reda 6-krat in miru. Zaradi različnih kaznivih dejanja so ga do sedaj trikrat ovadili, tudi tokrat ne bo vnesel.

M. D.