Odmeva: Marjan Šarec obožuje Hitlerja

(vir: družbena omrežja)

Vzornik Marjana Šarca, predsednika stranke LMŠ, je Adolf Hitler, ki ga Šarec menda naravnost obožuje. Njegovih knjig sicer naj ne bi bral, kar morda lahko tudi verjamemo (saj bralec in učenjak ravno ni, s šestimi popravnimi izpiti je komaj izdelal srednjo lesarsko šolo), je pa Hitlerjeve knjige podarjal.

Tega ni nikoli zanikal. Je pa že večkrat potrdil, da je stranka LMŠ še vedno brez programa. Tudi leta 2018 ga niso imeli, menda ga naj bi pripravili do te jeseni (2021). Zato nekateri že ugibajo, da pripravljajo program po vzoru Adolfa Hitlerja.

Nadalje je danes objavljen tudi dokaz o tem, kako zelo Šarec ljubi Hitlerja in kakšen vzor mu je ta.

Biografijo o Hitlerju in roman Sojenice na temo holokavstva je namreč podaril tudi Ivanu Kendi, nekdanjemu direktorju občinske uprave v Kamniku. Svojemu tesnemu sodelavcu torej.

Šarec je Kendi napisal tudi osebno posvetilo, ki se je glasilo:

“Dragi Ivan, vse najboljše za tvoj praznik, naj se ti izpolni tisto, kar si želiš, predvsem pa zdravja! Hvala za ves tvoj trud, za mrtve in predvsem za žive na področju šol v Kamniku. Pravijo, da hvaležnost ni plačilo tega sveta, a ena malenkost je vendar prisotna. Hvala!”

Javna objava:

M. D.