Video posnetek stanja v bihaškem migrantskem sprejemnem centru

Spletni portal USKinfo.ba je danes objavil video posnetek migrantskega sprejemnega centra Bira v Bihaču, kjer so migranti napadli varnostnike. Posredovala je policija, ki je napadalce tudi priprla. Natančnejši podatki še niso znani.

Glede na čedalje več nezakonitih prehodov migrantov preko slovenske južne meje, napovedi o povečanem prehajanju in napovedi o vzpostavitvi sprejemno-registracijskega centra v Metliki je posnetek zelo poučen, zato ga v nadaljevanju tudi objavljamo. Center Bira pa je samo eden od večjega števila podobnih centrov v BiH.

Vir: biscani.net

C. R.

novo staro popularno
Silvester

Naša vlada bo gradila migrantske centre odprtega tipa v Sloveniji, prvi tak bo v Metliki, vzorčni primer?? V Bosni in Hercegovini v takšnih centrih muslimanski migranti napadajo policiste, varnostnike in prebivalstvo. Ko bo prišlo do napadov na Slovenske prebivalce v Sloveniji bo prepozno, samo ljudje ne bodo trpeli tega. Prišlo bo do exkalacij med migranti in domačini, samo potem bo varnost v Sloveniji vprašljiva??? Avstrija zapira meje, Slovenija postaja MIGRANTSKI ŽEP.

KajtiMar

to bo pa še zanimivo ratalo

Lojze

Kmalu tudi pri nas. Za vstop v Slvoenijo ne potrebuješ dokumentov rabiš samo rečti besedo azil in si notri.