V 24 urah prijeli 97 migrantov

Fotografija je simbolična (foto: Radio Sarajevo)

Policisti so v 24 urah izsledili in prijeli 97 tujcev, ki so nezakonito prestopili južno državno mejo.

 

V Semiču so prijeli 2 Maročana. V Dobovi so pri pregledu tovornega vlaka prijeli 2 Alžirca in 4 Iračane.

V Novih Selih in v Padovem pri Fari (Občina Kostel) so prijeli kar 30 Pakistancev in Iračanov. Policijski postopki s prijetimi še niso končani, zato ni znana njihova nadaljnja pot.

Objavljamo fotografijo prijetih, ki smo je prejeli prek FB.

 

Na avtocesti pri Logatcu so ustavili vozilo  Audi  A8, ki ga je vozil državljan Srbije, v njem sta bila 2 Turka, ki sta pred tem nezakonito prestopila državno mejo. Oba sta zaprosila za azil. Voznika pa so odpeljali v pripor.

Na območju PU Koper so prijeli 17 tujcev in kitajsko družino. Prijeli so 8 Pakistance, družino s Kitajske, 3 Pakistance, 4 Turke in 2 Libijca. Vse so vrnili na Hrvaško, kitajska družina (števila članov niso sporočili) pa je plačala globo.

V ustavljenem bmw-ju pri Ilirski Bistrici so prijeli 3 državljane Kosova, ki so mejo prestopili nezakonito. Vrnili so jih na Hrvaško.

Danes zjutraj pa na Sušaku prijeli 10 Iračanov, od tega 4 otroke. Vsi so takoj zaprosili za mednarodno zaščito.

Na območju PU Maribor so v zadnjih 24 urah obravnavali 27 oseb, in sicer 18 Pakistancev, 7 Bangladešcev in 2 Alžirca.

Iz drugih policijskih uprav o prijetih ne poročajo.

Še posnetek nočne akcije na Kočevskem. (vir: FB)

C: R.

novo staro popularno
Darko

To je sama golazen nasilna muslimanska migrantska, ki bo delala same neumnosti in nasilje v Sloveniji. V Bosni in Hercegovini, v Veliki Kladuši se že pretepajo, policisti in civilno prebivalstvo je že v strahu pred temi nasilnimi muslimanskimi migranti.V Ilirski Bistrici so muslimanski nasilni migranti napali 11letno punčko, jo obmetavali z kamenjem in jo poškodovali???? Kam to pelje ljudje v Sloveniji, levičarska vlada, Šarec, Cerar, Poklukar zagovarjajo migrante, za domače ljudi jim ni mar. Vse to je skregano z pametjo???? Bati se je za naše otroke, pred temi nasilnimi muslimanskimi migranti, ker ne veš nikoli?? KRIMINAL, POSILSTVA, USTRAHOVANJA LJUDI. TO… Preberite več »