Prijeli 47 ilegalnih migrantov

Policisti so včeraj prijeli 47 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Na območju PU Novom mesto so jih prijeli 13, Ljubljane 19 in Kopra 15. Z večino policijski postopki še niso zaključeni.

 

Policisti PU Novo mesto so včeraj prijeli 7 ilegalnih migrantov. Prijeli so jih v Dragovanji vasi (občina Črnomelj), na Javorovici (občina Šentjernej) in v Novem  mestu. Šest prijetih se je izreklo za državljane Alžirije, eden pa za Maroka. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Na mejnem prehodu Dobova so v vagonu in na podvozju vlaka našli 2 skrita, in sicer Iračana in Afganistanca. Na Obrežju pa so, v tovornih vozilih turških registrskih oznak in registrskih oznak Severne Makedonije, v tovornih delih našli 4 Afganistance. Po zaključenih postopkih so jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Na območju PU Ljubljana so jih prijeli 19, o čemer smo že poročali. Prijeli so jih v Potok-Kostel, Osilnica, Kuželj, Brezovica pri Predgradu in v Ljubljani. Postopki s tujci še niso končani.

Na območju PU Koper pa so policisti včeraj popoldne v Podgradu na območju Ilirske Bistrice prijeli 15 Afganistancev. Danes jih bo 10 vranjenih na Hrvaško, pet se jih je izreklo za mladoletne, zato so jih nastanili v Center za tujce.

Iz drugih policijskih uprav o prijetih ne poročajo.

C. R.

novo staro popularno
Janez

Migranti hočejo uničiti Evropo krščansko in Slovenijo. Muslimani po Svetu podpirajo džihad nad krščansko populacijo povsod po svetu, tudi Slovenijo. Vse to je načrtovana islamizacija Evrope in Slovenije. Žalostno, da levičarji podpirajo migrante in njihov kriminal. Vse to je izdaja Slovenije, Evrope. BRUSELJ SAMO DIKTIRA TAKŠNO POLITIKO UNIČENJE KRŠČANSKE EVROPE. Slabo se nam piše v Sloveniji, to je že napovedal pokojni KRAMBERGER. BIL JE DOBER ČLOVEK, ŠKODA, DA GA NI VEČ.