Prijeli 16 ilegalnih migrantov

Policisti PU Novo mesto so včeraj prijeli osem migrantov, ki so nezakonito predstopili državno mesto. Šest od teh so prijeli pri Preloki, dva na podvozju lokomotive v Dobovi, in osem na območju Ilirske Bistrice.

Črnomaljski policisti so državljana Sirije, ki je zaprosil za mednarodno zaščito, odpeljali v azilni dom, tri državljane Jemna, državljana Sudana in državljana Maroka pa so po zaključenih policijskih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Policisti PMP Dobova pa so včeraj na železniški postaji na podvozju lokomotive izsledili državljana Sirije in državljana Alžirije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Tujca so predali hrvaškim varnostnim organom, so sporočili s PU Novo mesto.

S PU Koper pa poročajo, da so včeraj na območju Ilirske Bistrice prijeli 8 ilegalnih migrantov (7 Alžircev in Afganistanca), ki so jih vrnili na hrvaško stran.

Iz drugih policijskih uprav o prijetih zaenkrat ne poročajo.

C. R.

novo staro popularno
Korel

Migranti iskoriščajo azilno politiko Slovenije, vse več jih je v Sloveniji. Izmed teh muslimanskih migrantov so borci ISISA, džihadisti teroristi. Ko jih bo že preveč v Sloveniji bo prihajalo do exkalacij med muslimanskimi migranti in avtohtoni prebivalci. V Bosni in Hercegovini se že dogaja marsikaj posilstva, kraje, vdiranje v hiše prebivalcev BIH. Takšnih kriminalcev ne potrebuje Slovenije, ker pred migranti nikoli ne bo miru. Slovenija postaja MIGRANTSKI ŽEP.