Ljudje si ne upajo več v vinograde in na polja

Posnetek potrjuje, da imajo migranti, ki nezakonito prestopijo državno mejo, v belokranjskih gozdovih številne migrantske tabore.

C. R.

novo staro popularno
Podgurc

Levičarska vlada in Marjan Šarec nista sposobna zaščititi Slovenske državljane, ker jih bolj briga za muslimanske teroriste migrante, kot državljane Slovenije. Šarec ni sklical sejo varnostnega sveta za nacionalno varnost, s tem je dokazal, da se mu jebe za Slovenijo in državljane. Klovn 🤡 ostane klovn. Sramota za Slovenijo, da muslimanske horde teroristov migrantov prihaja v Slovenijo in delajo teror nad domačim prebivalstvom. Ko bo prišlo do prvega umora državljana Slovenije s strani migrantov, posilstev žensk in otrok, bi treba Marjanu ŠARCU postaviti vprašanje, ALI SISTEM NACIONALNE VARNOSTI DELUJE?? ON BO SPET KLOVNSKO ODREAGIRAL. ŠAREC ČAS JE ZA ODSTOP.

SONJA123

Težava je zakonodaja, ki omogoča azil vsakemu. To je treba spremeniti. Nobena vlada ne more sama rešiti tega, če želi zaostriti zakonodajo, jo pa EU po prstih. Dejstvo je, da migrante rabijo kapitalisti, ki s tem dobijo nepovezano prebivalstvo. Vprašanje je, kaj nam kuhajo za hrbti, ker so našo pozornost preusmerili na migrante, ki jih nočejo zaustaviti.

stan